Dobrodošli

Navigacija:  »Nema tema iznad ovog nivoa«

Dobrodošli

Return to chapter overviewNext page

clip0798

 

Dobrodošli u korisničko uputstvo za poslovni i računovodstveni sustav / uslugu "IPIS Online".

 

Ime je nastalo kombinacijom početnih slova naziva tvrtke (IPSoft) i slova PIS=poslovni informacijski sustav IP + PIS = IPIS.

 

IPIS je rezultat dugogodišnjeg iskustva u korištenju poslovnih programa drugih autora, sa prepoznatim nedostacima ali i kvalitetnim funkcionalnostima, koje smo pokušali implementirati u jedno zaokruženo rješenje za poslovanje u Bosni i Hercegovini. Kao što biste očekivali od modernog poslovnog sustava, podaci se u sustav unose samo jednom, te prema postavljenim pravilima knjiženja završavaju u glavnoj knjizi. Pri izradi smo gledali prvenstveno zadovoljiti domaće korisnike iz Bosne i Hercegovine i s tim na umu napravili moderan i potpuno nov sustav - IPIS.

 

Sustav je najmoćniji ako se koriste svi moduli, ali smo omogućili i korištenje pojedinačnih modula, onako kako vama odgovara.

 

Kroz idućih nekoliko poglavlja ćemo vam pokušati olakšati početak korištenja našeg poslovnog sustava, bilo da tek testirate korištenjem DEMO verzije proizvoda ili ste već aktivni korisnik.

 

Uvjeti korištenja
Pogledajte osnovne informacije o uvjetima korištenja aplikacije.

 

Tehnologija
Pročitajte koje su tehnologije korištene prilikom izrade poslovnog sustava.

 

Paketi
Pogledajte opcije koje vam nudimo prilikom kupovine da biste uštedjeli novac.
 

Početak rada
Kako što bezbolnije započeti s radom pogledajte u ovih nekoliko sekcija.
 

Postavke aplikacije
Ovdje su navedene sve postavke u aplikaciji koje može mijenjati sam korisnik.
 

Registri/Šifarnici
Ovdje su izlistani svi šifarnici/registri koji se koriste kroz module aplikacije, neki su specifični određenim modulima, dok se neki koriste u više njih.
 

Robno i materijalno
Robno i materijalno knjigovodstvo je mjesto gdje počinje svaki posao. Pokrivamo sve o prodaji, nabavi, internim prijenosima itd.
 

Obračun plaća
Obračun plaća je veoma razrađen, te nudi sve, od unosa do izrade virmana (pokrivamo izradu svih virmana, ništa ne morate dodatno unositi), kao i obradu ugovora o djelu. Izradili smo za vas i sve prateće zakonski definirane obrasce.

 

Putni nalozi
Modul pokriva izradu i izdavanje naloga za službeno putovanje, putnih naloga za automobil, praćenje loko vožnje, korištenja osobnog vozila u službene svrhe itd.
 

Osnovna sredstva
U modulu možemo pratiti neograničen broj osnovnih sredstava i pokrivamo kompletan životni vijek, od nabave, aktiviranja, premještanja, izmjene vrijednosti, prodaje, otpisa, amortizacije, inventure itd.
 

Blagajna
Modul namijenjen praćenju financijske blagajne.
 

Platni promet
Pokriva izradu i izvršenje naloga (virmana), prijenos u internet bankarstva, kao i izradu obrasca 1450 za doznaku u inozemstvo.
 

Knjige KUF/KIF
Modul služi praćenju poreznih evidencija (KUF/KIF) , kontiranje računa, prijenos u financijsko, te knjiženje i ispis PDV prijave. Fleksibilnim pravilima kontiranja omogućava vrlo brz unos podataka.

 

Knjige prihoda i rashoda

  Kroz modul unosimo prihode i rashode poduzetnika, te dobivama zakonski propisane obrasce
 

Financijsko knjigovodstvo
Financijsko je mjesto gdje završavaju sve poslovne promjene. Nudimo vam masu izvještaja, kao i financijske izvještaje (bilanca stanja, uspjeha, novčani tijek) na klik i to sve po zakonima BiH.

 

Obračun kamata

  Modul za obračun kamata i generiranje rata kredita sa različitim vrstama obračuna i stopa.
 

Administrator
Ovdje se vrše napredne izmjene ponašanja poslovnog sustava i nije preporučena izmjena od strane običnog korisnika.

 

 

Za sve dodatne informacije kontatirajte nas na info@ipsoft-tg.com.